Medicină internă

Specialitatea medicină internă se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul non-chirurgical al afecțiunilor organelor interne. Acestea necesită o atenție sporită și monitorizare periodică, indiferent de vârstă sau istoric medical. În consecință, la INTEGRIA Medical ne-am propus să vă oferim servicii la standarde înalte de medicină internă, pentru ca organele tale să funcționeze în parametri fiziologici optimi.

În cadrul INTEGRIA Medical, medicul specialist de medicină internă este:

În timpul consultațiilor de medicină internă, medicii noștri specialiști vor identifica afecțiunile de care suferi, îți vor explica ce înseamnă aceste afecțiuni și ce trebuie să faci pentru a le trata. Ei au calitatea de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și afecțiuni patologice. De aceea, pentru a asigura performanța și diagnosticul corect pentru fiecare pacient care ne trece pragul, am adus în echipa noastră medici primari și specialiști în medicină internă cu o experiență importantă clinică și practică. 

De asemenea, pentru a înțelege pe deplin afecțiunile cu care te confrunți, dar și pentru a stabili tratamentul de care ai nevoie, medicii de la INTEGRIA Medical din Cluj îți vor explica în amănunt toate detaliile consultațiilor sau procedurilor necesare pentru restabilirea stării de bine. Te vei familiariza astfel cu cauzele afecțiunilor tale sau cu tipul tratamentului prescris și vei primi recomandări potrivite pentru afecțiunile de care suferi. 

Mai mult, la INTEGRIA Medical  prin specializarea medicină internă, încurajăm prevenția și oferim recomandări pentru un stil de viață sănătos.

Ce este specializarea medicină internă?

Specialitatea medicină internă se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul non-chirurgical al afecțiunilor organelor interne.

Medicii specialiști în medicină internă au competența de a soluționa probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și afecțiuni comune în rândul adulților (peste 18 ani). Medicina internă se ocupă de afecțiunile organelor interne (inimă, plămâni, ficat, tub digestiv, splină, sânge, rinichi, articulații) privind organismul ca pe un tot unitar.

Specializarea medicină internă

Prin înțelegerea deplină a afecțiunilor ce țin de medicina internă, a cauzelor lor, a factorilor de risc și prin conturarea unui plan de tratament, țintim spre vindecarea sau ameliorarea problemelor tale de sănătate. Prin serviciile de medicină internă la nivel înalt pe care le oferim, ne dorim să devenim partenerul tău în ceea ce privește tratarea și îmbunătățirea stării tale de sănătate. 

Pentru ca evaluarea sănătății tale să se facă cât mai ușor și precis, clinica noastră beneficiază de echipamente performante și inovative pentru medicină internă. Medicii de la INTEGRIA Medical din Cluj au astfel acces la instrumente de diagnostic eficiente, pentru a asigura succesul consultațiilor și tratamentelor de care trebuie să beneficiezi. 

Programare:

Pentru a face o programare la medicină internă, vă rugăm să completați formularul de programarealăturat, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al INTEGRIA Medical din Cluj. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă.

Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

    Căutare