Ecografie

Ecografia este una dintre cele mai moderne și eficiente metode de investigare a problemelor medicale interne. Fiind o procedură complet neinvazivă, ecografia este lipsită de orice efecte secundare, indiferent de durata examinării sau de organul vizat. 

Este bine de știut că atunci când facem o ecografie, nu ne supunem riscurilor de expunere la razele X, întrucât tehnica de explorare folosită în specializarea medicală ecografie este prin intermediul ultrasunetelor. 

La INTEGRIA Medical ecografiile sunt efectuate de specialiști diferiți, în funcție de tipul de ecografie solicitată sau necesară și de afecțiunea pacientului. Iată și medicii cu competență în ecografie, disponibili în cadrul INTEGRIA Medical din Cluj:

Dr Bartoș Adrian – medic primar chirurgie generală 
Ecografie abdominală
Ecografie vasculară Doppler
Ecografie mamară
Ecografie tiroidiana și țesuturi moi

Dr Vlad Cristina – medic primar cardiolog 
Ecografie cardiacă
Ecografie vasculară Doppler

Dr Alin Iliescu – medic primar cardiolog 
Ecografie cardiacă
Ecografie vasculară Doppler

Dr Mocan Mihaela – medic primar medicina internă, medic specialist cardiolog
Ecografie cardiacă
Ecografie vasculară Doppler
Ecografie abdominală
Ecografie tiroidiană și țesuturi moi

Dr Sîntămărean Diana – medic specialist cardiolog 
Ecografie cardiacă

Dr. Dochița Onoe – medic primar medicina internă
Ecografie abdominală
Ecografie tiroidiana

Dr Nagy Georgiana – medic primar gastroenterolog
Ecografie abdominală

Specialiștii noștri pe partea de ecografie au pregătirea și capacitatea de a rezolva orice probleme pe țin de sănătatea internă și un stil de viață sănătos. În acest sens, pentru a asigura performanța și diagnosticul corect pentru fiecare pacient care ne trece pragul, am adus în echipa noastră medici specialiști în ecografie, cu o importantă experiență practică și clinică. 

Medicii din INTEGRIA Medical din Cluj îți vor explica în amănunt toate detaliile procedurilor de ecografie.

De asemenea, în cadrul INTEGRIA Medical din Cluj pot fi efectuate următoarele tipuri de ecografii:

 • Ecografie abdominală   
 • Ecografie mamară bilaterală + axile  
 • Ecografie tiroidiană  
 • Ecografie doppler arterială   
 • Ecografie doppler venoasă    
 • Ecografie doppler carotidiană
 • Ecografie vene jugulare  
 • Ecografie testiculară
 • Ecografie ovariană    
 • Ecografie musculo-scheletală  
 • Ecografie cord  

Ce este specializarea medicală ecografie?

Ecografia este una dintre cele mai moderne și eficiente metode de investigare a problemelor medicale de orice fel. În prezent, ecografia este folosită de medici pe o scară foarte largă, de la probleme medicale interne, până la urmărirea evoluției sarcinilor.

Datorită informațiilor valoroase pe care specializarea medicală ecografie le pune la dispoziția medicilor, această metodă modernă și neinvazivă aduce un plus de certitudine în punerea oricărui diagnostic. 

Care sunt principalele avantaje ale specializării ecografie ca metoda de investigație?

 • este o metodă neinvazivă
 • nu necesită o pregătire specială a pacientului
 • este nedureroasă
 • este o metodă rapidă (o ecografie durează în medie 30 de minute)
 • este o metodă relativ ieftină
 • poate fi folosită atât pentru diagnosticul, cât și pentru screening-ul multor afecțiuni 
 • nu este iradiantă, spre deosebire de tehnicile radiologice (radiografia, computer tomografia, scintigrafia)

Deoarece este o procedură complet neinvazivă, specializarea medicală ecografie este lipsită de orice efecte secundare, indiferent de durata examinării sau de organul vizat. În acest sens, este bine de știut că atunci când facem o ecografie, nu ne supunem riscurilor de expunere la razele X, întrucât tehnica de explorare folosită în specializarea medicală ecografie este prin intermediul ultrasunetelor. 

Despre specializarea ecografie

Prin înțelegerea deplină a afecțiunilor ce țin de problemele fizice interne și a cauzelor lor, precum și prin conturarea unui plan riguros de consult și tratament, țintim spre vindecarea sau ameliorarea tuturor problemelor tale de sănătate. 

Prin serviciile de calitate pe care le oferim prin medicii specializați pe ecografie de la INTEGRIA Medical din Cluj, ne dorim să devenim prima ta opțiune în ceea ce privește problemele de sănătate și îmbunătățirea stilului de viață. 

De aceea, pentru ca tratamentul și ecografiile tale să se facă cu cât mai multă precizie și acuratețe, fiecare medic specialist în ecografie de la INTEGRIA Medical are acces la ecografe eficiente și moderne.

Programare:

Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al centrului. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă.

Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

  Căutare