Nutriție

Specialistul în nutriție și dietetică concepe planuri de nutriție pentru diferite afecțiuni, cum ar fi: supraponderea sau obezitatea, afecțiuni cardiovasculare, renale etc…

Nutriționistul-dietetician are ca principal scop asigurarea unei nutriții echilibrate, în vederea asigurării unei stări bune de sănătate, prin prevenirea stărilor patologice influențate nutrițional și prin promovarea și recuperarea sănătatii prin mijloace dietetice.

Planul de nutriție se realizează personalizat, se ține cont de starea actuală a pacientului, de patologiile asociate, de obiceiurile, preferințele, alimentare sau de nevoile acestuia. 

Specialiștii nutriționiști de la Integria Medical au pregătirea necesară de a te învăța ce înseamnă o alimentație sănătoasă. În acest sens, pentru a asigura performanța și succesul unui plan nutrițional corect pentru fiecare pacient care ne trece pragul, am adus în echipa noastră specialiști în nutriție și dietetică, unii cu o importantă experiență clinică și practică. 

Nutriționiștii de la Integria Medical din Cluj îți vor explica în amănunt toate detaliile consultației, te vei familiariza cu noțiuni de bază referitoare la alimentația corectă, vei fi informat cu privire la impactul pe care îl poate avea nutriția în dezvoltarea diferitelor boli cronice și în ce măsura poți contribui la îmbunatățirea stării tale de sănătate sau păstrarea sănătății pe termen lung. 

La Integria Medical, suntem conștienți că fiecare pacient este diferit, motiv pentru care adaptăm planurile alimentare la fiecare client în parte. De aceea, concepem împreună cu fiecare pacient un plan alimentar adaptat pentru nevoie și stilul de viată pe care acesta trebuie să îl urmeze. O dietă diversificată, echilibrată și sănătoasă poate varia în funcție de caracteristicile, preferințele și nivelul de activitate fizică a fiecăruia, precum și de alimentele disponibile la nivel local sau sezonier. 

Odată ce aflăm detalii legate de stilul tău de viață, preferințele alimentare, nivelul de activitate fizică sau alte aspecte legate de sănătatea fizică și mentală, putem stabili împreună cu specialistul nutriționist care sunt pașii de urmat pentru dobândirea unul stil de viață sănătos. 

Vom întocmi împreună o dietă personalizată, vom evalua modificările ce trebuie făcute în stilul de viață și vom porni pe un drum lung, dar eficient cu siguranță. Fiecare consultație va dura atât cât este nevoie, pentru ca tu să te bucuri de toate sfaturile pe care ți le poate da nutriționistul.

Prin serviciile de calitate pe care le oferim prin specialiștii în nutriție și dietetică de la Integria Medical din Cluj, ne dorim să devenim prima ta opțiune în ceea ce privește gestionarea corectă a alimentației și îmbunătățirea stilului tău de viață. 

De aceea, pentru ca planul tău alimentar să se facă cu cât mai multă precizie și acuratețe, fiecare nutriționist de la Integria Medical din Cluj are acces la instrumente și informații de diagnostic moderne și eficiente, pentru tratarea tuturor problemelor tale ce țin de specializarea nutriție.

În cadrul Integria Medical specialiștii în nutriție sunt:

Programare:

Pentru a face o programare, vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând să primiți o confirmare scrisă sau telefonică din partea unui reprezentant al centrului. În absența unei confirmări, programarea nu este valabilă.

Datele dumneavoastră de contact vor fi păstrate doar pentru a gestiona programarea, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

    Căutare