Dr. Radu Onoe

CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI ESTETICĂ
  • Address Info :
    str. Mamaia nr. 12A

Dr. Onoe Radu – Medic primar Chirurgie Plastică si Reparatorie

Cu o bogată experiență profesională în domeniu, manifestă o preocupare continuă pentru perfecționare și noutățile apărute în domeniul esteticii, participând la diferite cursuri de specializare de chirurgie estetică și tratamente anti-aging, atât în țară cât și în străinătate.
Este membru al mai multor societăți științifice sau profesionale de profil naționale și internaționale și a participat de-a lungul timpului la nenumărate congrese, simpozioane și conferințe din țară și străinătate.
Dr. Onoe se remarcă prin numeroase intervenții  chirurgicale reconstructive și proceduri estetice de succes, înțelege nevoile și dorințele pacienților și explică procedurile în mod eficient, astfel încât să nu-i facă pe pacienți mai sensibili decât sunt în ceea ce privește propriul aspect.
“…nu putem lua “mulajul” perfecțiunii pentru ca nu avem ca etalon originalul, dar putem crea o imagine a ce ne dorim sa vedem frumos la fiecare dintre noi, fie el: frumosul vulgar, frumosul clasic sau cel artistic.” Dr. Onoe
Căutare