Dacă te preocupă aspectul tău fizic și vrei să-ți îmbunătățești aspectul pielii care prezintă urme vizibile ale trecerii timpului, acest articol îți va oferi o serie de informații utile despre o procedură recent apărută în domeniul esteticii, cu efecte imediate și de durată demonstrate prin studii clinice.

Este vorba despre injectarea cu HArmonyCa, un produs care datorită celor două ingrediente active aflate în compoziție: acidul hialuronic și hidroxiapatita de calciu, are capacitatea de a îmbunătăţi arhitectura pielii printr-un efect de lifting imediat si care se mentine pe termen mai îndelungat, datorită stimulării producției de colagen de la nivelul pielii.

În cadrul clinicii Integria Medical, această procedură este realizată de către Dr.Onoe Radu, medic primar Chirurgie Plastică și Reparatorie.

Care este mecanismul de acțiune? 

Particulele de acid hialuronic pătrund în piele în profunzime, unde exercită o acţiune de umplere şi volumizare rezultând un efect de lifting imediat, în timp ce particulele de hidroxiapatită de calciu stimulează producţia de colagen natural la nivelul pielii, formându-se noi fibre de colagen. Pe măsură ce gelul dispare treptat, o reţea fermă şi densă de colagen apare în locul acestuia pentru un efect de lifting treptat şi de durată, asociat cu hidroxiapatita de calciu.

În ce constă procedura?

Procedura presupune injectarea substantei în zonele necesare tratamentului, conform indicatiilor specialistului. Deși este vorba despre injectare, procedura nu este dureroasă, deoarece produsul are în compoziţie lidocaină, un anestezic care are rolul de a reduce disconfortul resimţit în timpul tratamentului.

HArmonyCa poate fi folosit în stratul dermic profund, atât la nivelul feței, cât și în alte zone ale corpului care prezintă urme de trecere a timpului, cum ar fi mâinile sau partea superioară a brațelor.

Cât durează efectele?

Procedura oferă un efect de lifting imediat prin intermediul acidului hialuronic, iar prin stimularea producţiei de colagen efectul de lifting este susținut pe termen mai lung. Un sondaj al pacienţilor trataţi cu HArmonyCa™ a arătat faptul că majoritatea au fost foarte satisfăcuțu de tratament (scor mediu de 4,1 din 5) după un interval de19 luni de la efectuarea procedurii.

Te așteptăm în clinica Integria Medical pentru a te bucura și tu de efectele benefice ale acestei proceduri!

Autor: Editor medical Integria 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Căutare