Ce este un peeling chimic?
Peelingul chimic este o procedură cosmetică folosită pentru întinerire facială și presupune aplicarea unei substanțe chimice ce determină ulterior exfolierea pielii. După efectuarea tratamentului, se produce regenerarea pielii rezultând un ten mai neted și întinerit.

Care sunt beneficiile peelingului?
• îndepărtarea ridurilor fine de expresie dar și a celor cauzate de expunerea excesivă la soare sau de îmbătrânire
• îndepartarea cicatricilor cauzate de acnee
• îndepartarea petelor pigmentare

Tipuri de peeling chimic:
În funcție de gradul de profunzime la care actionează substanța, peelingul chimic poate fi:
• peeling chimic superficial – un peeling care acționează asupra stratului superficial al dermului și are rezultate în tratarea liniilor fine, a petelor pigmentare sau a cicatricilor cauzate de acne; nu necesită timp de recuperare;
• peeling chimic mediu – este indicat pentru tratarea semnelor mai profunde si a petelor cafenii; procesul de descuamare nedureroasă a pielii care determină reînnoirea pielii are loc în aproximativ 5-6 zile;
• peeling chimic profund – este indicat pentru riduri profunde, cicatrici sau leziuni mai profunde; substanța patrunde mai profund in piele iar refacerea implică minim 10 zile – are efecte de lifting facial.

Când este indicat și cui se adresează?
Tratamentul nu este indicat să se facă pe pielea bronzată iar după tratament nu este indicată expunerea la soare. Dacă procedura se efectuează vara se folosesc crème cu factor de protecție solară.
Procedura poate fi efectuată atât de femei cât și de bărbați, vârsta minima fiind de 18 ani iar pentru ridurile fine vârsta recomandată este peste 30 de ani.

Câte ședințe sunt indicate?
Pentru a obtine rezultate maxime, vizibile si de durată, peelingurile de suprafață se repetă la 2-3 săptămâni și sunt necesare 2-3 sedințe.

Pentru a primi soluția potrivită pentru tenul tău, programează-te la o consultație dermatologică de specialitate! Programările se fac la telefon 0770 747 014 sau pe adresa de email contact@integriamedical.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Căutare